Henrik Sundqvist

Bild för Henrik Sundqvist
Personligt
Förnamn: 
Henrik
Efternamn: 
Sundqvist
Övrigt
Studieprogram: 
Teknisk Design
Ursprungligen ifrån: 
Skellefteå
BM
Antagen: 
2007-09-29
Presentation: 

Riddarna runt runda bordet var 8, men Henrik är den 7:e TD:aren in i apnästet. När denna apa från staden, gjord av guld, inte blandar Musta Hävvonen så skriver han enkäter med en frenesi aldrig tidigare skådad.
Stalin är ett namn som direkt hamnar på näthinnan när denna vänstervridna kantboll mumlar sina ideologier på pojkrummet. Patetiskt skägglös det är vad han är, detta delar han med påven, coolaste killen i tredje riket.
Kasta nytt och köpa bort i oändligheten, helst kasta kräklor på Pain of Salvation medans man åker snowracer i 120 km/h är något som Sunken klarar med ena tassen bakbunden. Glasögonbärare har i många sammanhang ansetts vara intelligenta, i andra har de varit nördar. I synnerhet personer med tjocka glas har förknippats med nördighet. En tönt som Clark Kent kunde till exempel med sina glasögon knappast misstänkas vara Stålmannen. Den unga bibliotekarien eller bokhandelsbiträdet med uppsatt hår och glasögon förvandlas till en skönhet enbart när hon släpper ner håret och tar av sig brillorna. Inget av ovanstående gäller för Sunken. Han är varken snygg eller stålmannen. Han är helt enkelt en ful nörd.